Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Køb eller bestil billetter
For alle

Alle om et bræt - brætspilsdag og premiere på udlån af brætspil

09.02.19
Du indbydes til at tage hul på bibliotekets nye materiale – brætspil. Alle er velkomne – om man er garvet spiller eller ny og nysgerrig. Du kan både komme og se, om biblioteket har noget stående, du ikke har spillet før, men du er også velkommen til at tage dit eget spil med. Der vil være venlige nørder til stede, som er klar med vejledning og regelkundskaber.

Brætspil har som medie gennemgået en svimlende udvikling siden Matador begyndte at dukke op under juletræerne i 1930erne. Det er i dag et medie, der i lige mål kan udfordre spillernes analytiske formåen, deres mestring af litterære genrer og deres greb om naturvidenskaberne, alt imens det skaber et rum for fællesskab og nærvær. Brætspil har gennem den seneste tid gjort sit sikre indtog på landets biblioteker, og det har derfor også kun været et spørgsmål om tid, før vi kunne tilbyde det i Solrød. Fra bibliotekets side ønsker vi at tilbyde brætspil både til udlån og som en aktivitet, man kan mødes om på stedet.

Vi har sørget for, at der er lidt til alle aldre og til enhver smag. Der er spil om at holde haven fri for grådige krager, spil om at kolonisere Mars, spil om at bygge opulente slotte til en gal tysk konge og spil om at få et middelalderlandbrug til at løbe rundt. Og der er meget meget mere. Vi glæder os meget til at se jer og ikke mindst spille et spil med jer.