Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Køb eller bestil billetter
For alle

Infomøde for grønne frivillige

24.09.20
Vil du være med til at skabe en grøn oase, som er til gavn for alle bibliotekets gæster? Solrød Bibliotek & Kulturhus er så heldige at ligge inde med en dejlig bibliotekshave, hvor der er plads til at dyrke de grønne fingre, i fællesskab med ligesindede.

På infomødet for grønne frivillige tager vi hul på planerne for den nye bibliotekshave, hvor du som frivillig kan få en finger med i spillet.

Vi leder efter frivillige der har lyst til og mod på at udvikle et grønt fællesskab på biblioteket, der er til glæde for alle bibliotekets brugere.

Som grøn frivillig vil du få mulighed for ikke kun at passe og plante grønt i haven, men også komme med dine idéer og ønsker til hvad haven skal bruges til. Fællesskabet er både for begynderen og erfarne havemennesker.

På mødet vil vi sammen komme frem til hvad bibliotekshaven kan bruges til, hvilke planter der er interessante, samt gennemgå de forskellige opgaver der hører til.

Vi slutter af med at lægge en slagplan for projektet. 

Tilmelding skal ske via nemtilmeld, eller hos vores kulturfacilitator Sif:
sli@solrod.dk / 56182806.

Hvis du har spørgsmål til projektet er du velkommen til at skrive eller ringe til Sif, eller finde hende på biblioteket.