Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:45
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Køb eller bestil billetter
Musik

Blomsterbarok for børn og babyer

13.05.23
Vi går på opdagelse i barokkens univers og hører blomstrende barokmusik i børnehøjde.

Vi skal på en fantasitur ud i haven, hvor blomster springer ud og bierne suser, solen titter frem bag skyerne. Det er endelig blevet forår! Vi går på opdagelse i barokkens univers og hører blomstrende barokmusik i børnehøjde.

Ved koncerten bliver barokmusikken formidlet på en børnevenlig måde med de små børn i fokus. Musikerne synger og spiller på barokinstrumenterne cemballo og cello, som giver et helt specielt fjerlet og sprødt udtryk. Vi hører musik af komponisterne Händel, Mozart, Bach, Vivaldi og Glück. Der vil også være kendte overraskelser fra den danske sangskat som alle handler om blomster og forår, hvor vi inviterer publikum til fællssang.

Koncerten er interaktiv og engagerende og sangeren bruger fortællinger, bevægelser og rekvisitter. Det sætter gang i fantasien og får børnene og deres voksne til at blive en del af musikken og mærke den på egen krop

For børn 0-3 år og deres voksne

Både børn og voksne skal have billetter.

Koncerten er en del af Do It Together, hvor borgere har mulighed for selv at skabe arrangementer og aktiviteter på Solrød Bibliotek og Kulturhus.