Erik Vitcitz - Udstilling
Erik Vitcitz - Udstilling

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Udstillinger

Fernisering Erik Vitcetz´s kunstunivers

12.01.19
Fernisering på månedens udstilling

En multikunstner kommer til Solrød. Erik Vitcetz fra Lille Skensved udstiller sine værker på Solrød Bibliotek i januar. Man får klart det indtryk, at kunsten i sine mange facetter har optaget Erik Vitcetz en stor del af hans liv. En karriere som professionel kunstner startede i 1990, og det førte med sig at passionen for kunsten voksede og virkelig tog plads i Eriks liv. Erik arbejder stadig hver eneste dag på sine enkeltværker og større projekter, som samlet set virkelig må siges at være mangfoldige. Det udmøntes i såvel store skulpturer hvor forskellige materialer indgår som glas, bronze og fiberbeton, samt olie- og akrylbilleder, grafik, bronzeskulpturer og kobberbilleder og tegninger.

Ud over at være skabende kunstner tilbyder Erik kurser inden for de forskellige kunst- og stilarter han selv arbejder med.

Erik Vitcetz har udstillet i utallige sammenhænge gennem årerne, samt været med til stiftelsen af SamArt, Croquis Festivalen og Køge Kunstrute.

Blandt de mange udstillinger Erik Vitcetz har medvirket i kan nævnes Næstved museum, Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Rundetårn, Kunstnernes hus i Silkeborg, Galleri Nis i Serbien, Galleri Jarsbo i Århus, GSLU, der er et anerkendt ’modern art museum’ i Beograd og mange flere.