Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Lokalitet
Solrød Bibliotek og Kulturhus
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Galleriet i maj: Kunstforeningen Køge Bugt

01.05.23 - 31.05.23
Kunstforeningen Køge Bugt udstiller traditionen tro i maj måned. Fire lokale kunstnere i ny udstilling med stor spændvidde i Solrød Kulturhus

Det er Kunstforeningen Køge Bugt, der står bag maj måneds udstilling i Solrød Bibliotek og Kulturhus. Der er udvalgt fire kunstnere, som på hver deres måde giver et indblik i billedkunstens mange facetter og udtryksformer.

Hanne Rahal fra Ishøj præsenterer unikke værker i keramik. Hendes lyst til at vise spændvidden i materialets muligheder udmøntes i keramiske værker med en egen, individuel skønhed og ofte særegen udtryksform.

Hedvig Poulsen fra Greve mestrer inddragelsen af tekstiler i billedkunsten. Hun formår med sit billedsprog at overbevise om, at tekstilkunst er en anderledes og spændende kunstnerisk udtryksform.

Heidi White Hansen fra Solrød Strand tager os gennem sin billedkunst med på sine vandreture i lokalområdet og åbner vores øjne for, hvordan den opmærksomme kan få noget særligt ud steder, vi troede vi kendte.

Anne-Lise Hansen fra Greve går tæt på naturen i sin billedkunst og afdækker blandt andet, at et træ er ikke bare et træ, men et blandt mange forskellige – også når de synes ens.

Der er fernisering lørdag den 6. maj kl. 11 til 13

Udstillingen er åben frem til den 30. maj 2023.

Tags