Kunstudstilling ved Bente Andersen
Kunstudstilling ved Bente Andersen

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Kan man sy et billede?

01.07.21 - 31.07.21
Ja det kan man, især hvis man hedder Bente Andersen. Juli måneds udstilling på Solrød Bibliotek og Kulturhus viser en lang række fine eksempler på en helt særlig billedteknik.

Vi har talt med skaberen af disse unikke værker Bente Andersen, der fortæller:

”Jeg har syet patchwork siden 1995, så jeg har haft gode muligheder for at eksperimentere med forskellige tekniker og afprøve et utal af motiver. Inspirationen til mine arbejder kommer mange steder fra. Det kan være et specielt stykke stof, et mosaikgulv, et fascinerende motiv eller en helt speciel teknik. Men det er nok mest fra egne fotos taget på ferier rundt om i Europa. Især er jeg meget fascineret af de gamle, sydfranske byer med deres rustikke stenhuse, hvilket kommer til udtryk i mange af mine billeder. Jeg syr både traditionelle patchworktæpper og billedtæpper, som efterhånden er blevet min foretrukne udtryksmåde”.

Og Bente Andersen fortsætter: ”Jeg er med i Køge Bugt Quilterne, som er en lokalgruppe under Dansk Patchwork Forening. Vi holder til i Solrød Aktivitets og Frivilligcenter, hvor vi også har fået afprøvet at sy et fællesprojekt over et givet tema – hvilket er en spændende udfordring”. 

Udstillingen kan ses fra 1. til 31. juli.

Gælder kun for selve ferniseringen:
Alle over 16 år skal fremvise coronapas for deltage i arrangementer i Solrød Bibliotek og Kulturhus. Læs mere om reglerne for coronapas her: https://solbib.dk/gen%C3%A5bning-april-2021#

Læs her hvordan vi passer på hinanden, så du trygt kan deltage i vores aktivivteter under corona-pandemien: https://solbib.dk/aktiviteter-i-en-coronatid