Lisbethh Moi Sindum 904
Lisbethh Moi Sindum

Om dette arrangement

Tid
7:00 - 22:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Solrød Bibliotek
Solrød Center 4
2680 Solrød Strand
Målgruppe
For voksne
Udstillinger

Lisbeth Moi Sindum udstiller i september

07.09.19 - 25.09.19
Fascinerende samspil mellem de abstrakte og det figurative formsprog

Det er den norske billedkunstner Lisbeth Moi Sindum fra Solrød Strand som er september måneds udstiller på Solrød Bibliotek. Udstillingen er åben fra 7. til 25. september 2019.

Lisbeth Moi Sindums billeder – alle olie på lærred – er meget udtryksfulde og spændende at gå på opdagelse i. Hun maler aldrig noget som hun ser det eller har set det. Billederne er derimod en afbildning af de indtryk hun har fået, som hun omsætter til sit eget billedsprog, der kommer til udtryk i hendes valg af farver og former i en samlet komposition.

Om et billedes tilblivelse fortæller Lisbeth: ”Det er farverne som tiltrækker mig mest. Formene kommer så småt efterhånden – nærmest i takt med billedets udvikling. Processen omkring det enkelte billede oplever jeg nærmest som en dialog mellem billedet og mig. Hver farve har sit ”ordforråd”, som indgår i denne dialog. Nogle gange ”siger” farverne meget, og maleprocessen går næsten af sig selv. Andre gange har farverne ingenting at sige, og jeg kan opleve at billedet nærmest går i stå indtil noget pludselig løser sig op og ”dialogen” er i gang igen”.

”Jeg oplever lærredet som min ”samtalepartner”. Det venter - så stille, så hvidt, og så tålmodigt - på at jeg kan komme i gang med en ”dialog”, der åbner op for billedet jeg skal til at male”, afslutter Lisbeth denne lille fortælling om et billedes tilblivelse.
 

Der er fernisering lørdag den 7. september 2019 kl. 11-13

 

Tags