Solrød Kunstforening udstiller i oktober
Solrød Kunstforening udstiller i oktober

Om dette arrangement

Tid
7:00 - 22:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Udstillinger

Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på biblioteket.

04.10.19 - 31.10.19
Der afholdes fernisering lørdag den 5. oktober fra kl. 11.00 – 13.00

Den tretten år gamle forening har etableret sig godt og solidt som en forening for alle. Her er ingen ”fimsede” optagelseskrav, og der er plads til alle, som har lyst til udtrykke deres kunstneriske ”lyster” uanset praktisk kunnen og mængden af talent.

Men tag ikke fejl, - alle 70 aktive medlemmer arbejder ihærdigt og vedholdende på, at det næste billede skal være endnu bedre end det forrige.

De mange medlemmer gør det også muligt at tilbyde en bred vifte af ugentlige kursustilbud i klublokalet med akademi uddannede instruktører. Og undervisningen giver synlige resultater, idet flere af foreningens medlemmer jævnligt får kunstværker antaget på censurerede udstillinger.

Der bliver malet mange billeder, som vel at mærke ikke får lov til at samle støv. Dette skyldes bl.a. en meget stor udstillingsaktivitet hos virksomheder og institutioner i Køgebugt området. Alene i 2018 blev der ophængt mere end 900 værker! Plejecenter Christianshave udgør et stort positivt kapitel i sig selv, idet foreningen kontinuerligt udstiller ca. 160 billeder her til stor glæde for beboere, personale og gæster.

Til oktoberudstillingen på biblioteket forventes det, at de deltagende kunstnere stiller med det allerbedste, som de formår at skabe med akrylmaling, akvarel, stofcollage og skulpturer.
 

Der afholdes fernisering lørdag den 5. oktober fra kl. 11:00 – 13:00, hvor foreningen sørger for lidt godt til halsen og den søde tand. Der er også sørget for noget lækkert til ørerne, idet foreningens husorkester, Doxy Jazz Trio, giver nogle udvalgte numre fra deres traditionelle repertoire.

Foreningen håber på stort fremmøde denne dag, hvor de deltagende kunstnere også vil være til stede.

Alle udstillede kunstværker kan købes ved henvendelse til kunstneren.