Solrød Kunstforening udstiller i oktober
Solrød Kunstforening udstiller i oktober

Om dette arrangement

Tid
7:00 - 22:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Udstillinger

Solrød Kunstforening udstiller i oktober

02.10.20 - 30.10.20
Fernisering med Jazzmusik lørdag d. 3. oktober. kl.11.00 til 13.00

Vi glæder os til at vise, alle de deltagende kunstnere, der stiller op med deres allerbedste, hvad de formår at skabe indenfor akrylmaling, akvarel og skulpturer.

”Jeg føler mig fri, når jeg maler. Befinder mig i en verden uden tid og sted. Her kan jeg gennem mine værker udtrykke mine indre følelser, som jeg så formidler til beskueren, som kan bruge det på sin helt egen unikke måde”.

Sådan udtrykker en af udstillerne Anne-Grethe Ørbekker sig, i forbindelse med Solrød Kunstforenings udstilling på Solrød Bibliotek.

Anne-Grethe Ørbekker fortsætter ”. Jeg er specielt optaget af farverne og deres samspil.  Tænker ofte i kontraster. Min kunst spænder fra figurative, abstrakte til konstruerede malerier. Som kunstner bliver jeg hele tiden inspireret af forskellige ting”.

Der er mange forskellige indgange til kunsten, og du vil møde flere kunstnere, når der afholdes fernisering den 3. oktober kl. 11.00 til 13.00. Ud over mødet med kunsten og kunstnerne vil foreningen sørge for lidt godt til halsen og den søde tand.  Foreningens husorkester Doxy Jazz Trio underholder og støtter op om den hyggelige atmosfære, som kendetegner foreningens udstillinger på Solrød Bibliotek.

Har du lyst til noget nyt til hjemmet, er der mulighed for at købe værkerne.

Gå ind på www.solrodkunst.dk og oplev mere.