Udstilling april Helle Waltersen
Udstilling april Helle Waltersen

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Udstillinger

UDSÆTTES: Billedkunsten har gjort mig nysgerrig

28.03.20 - 29.04.20
Udstillingen er desvære udsat på ubestemt tid.

Helle Waltersen er vokset op og bor stadig i lokalområdet Solrød Strand.

Vi har talt med Helle Waltersen om den kommende udstilling:
” Som ung brugte jeg min kreativitet til at udtrykke mig med tegninger og finurlige opfindelser. Senere i livet har jeg formået at bevare min nysgerrighed, men alligevel nået frem til en afklaring af, hvad jeg vil med min kunst”.

Og Helle Waltersen fortsætter:

”Det er her ved havet jeg finder ro i skiftende farver og skiftende lys. Som et nysgerrigt og sanseligt menneske fyldes jeg med indtryk af lys, farver og stemninger. I mine billeder videregiver jeg min kærlighed til naturen, det åbne hav, årstidernes luner, til mennesket og troen på den særlige eller unikke oplevelse”.

”Udtrykket i mine billeder er både abstrakt og naturalistisk. Farverne fremkommer af de mange lag maling, der giver dybde, energi og effekt. Selv oplever jeg hvert billede som en indre rejse, jeg i sand maleglæde videregiver til beskueren”, fortæller Helle og fortsætter: ”Det er mit ønske at beskueren danner sin egen historie i billedets motiv, hvilket jo gør at man oplever mine billeder forskelligt. Desuden har jeg beskæftiget mig med at tegne og lave skulpturer”.

Ved siden af billedkunsten har Helle Waltersen, efter 19 år i modebranchen, skiftet branche og har nu en klinik med Body-sds kropsterapi i Solrød Strand.

Der er fernisering på Helle Waltersens udstilling lørdag den 28. marts 2020 kl. 11-13, hvor alle er velkommen.

Tags