Om dette arrangement

Tid
7:00 - 22:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Udstilling i september: Spændende malerier – smuk keramik

01.09.21 - 30.09.21
To kunstnere medvirker i ny oplevelsesrig udstilling på Solrød Bibliotek og Kulturhus i september.

Tine Nord, Køge, siger om sig selv; ”Jeg er billedkunstner med et skævt blik for former og kompositioner. Jeg eksperimenterer med at sætte materialer op imod hinanden, og selv om jeg ikke altid kender hele fortællingen, når jeg sætter penslen til lærredet, så ender jeg gerne i en farverig og dobbelttydig verden af liv, natur og mennesker”.

Tine Nord arbejder typisk i akryl, men også kul og akvarel finder vej til hendes lærreder. Man kan ofte med hendes værker opleve, at de har flere historier gemt i sig, og derigennem udfordrer beskueren til at lade fantasien og nysgerrigheden få frit løb.

Lotte Malmkjær, Solrød Strand, er fritidskeramiker og har sit eget værksted, hvor hun bor. 

At sætte sig ved drejeskiven efter en travl arbejdsdag giver hende ro og afslapning. 

”Jeg har arbejdet med keramik de sidste 10 år, og har deltaget i forskellige kurser, bl.a. på Keramikskolen på Østerbro (Durlev keramik), hos Tortus Copenhagen, Christian Bruun og keramiker Lillian Binderup Jensen. Det er næsten udelukkende drejede emner jeg producerer. For det meste brugsting så som skåle, krus, vaser osv. i stentøj”.

Lotte Malmkjær arbejder med forskellige former og farver, og da alle hendes ting er hånddrejede, er der ikke to ting, der er ens.

Der er fernisering på udstillingen lørdag den 4. september 2021 kl. 11-13.

Udstillingen er tilgængelig i bibliotekets åbningstider frem til den 30. september.

Venlig hilsen

Kunstgruppen v/ Solrød Bibliotek og Kulturhus