Om dette arrangement

Tid
17:30 - 21:15
Pris
Gratis
Lokalitet
Solrød Gymnasium
Solrød Center 2
2680 Solrød Strand
Målgruppe
For alle
Køb eller bestil billetter
Workshop

4. Dialogmøde om ”fritidsliv for alle” i Solrød

20.03.23
Hvad er vigtigt for fremtidens kulturliv i Solrød? Hvordan kan Solrød Bibliotek og Kulturhus blive et endnu stærkere kulturelt knudpunkt? Og hvad kan naturen i Solrød Kommune bruges til?

Det er nogle af de spørgsmål vi søger svar på ved det fjerde dialogmøde for kommunens borgere. I løbet af aftenen vil vi meget gerne høre dine idéer og indspark til Solrød Kommunes nye Kultur- og Fritidspolitik, ’Fritidsliv for alle’.

Mødet starter med gratis sandwich og drikkevarer, og undervejs serveres bålkaffe, kage og kulturelle smagsprøver i form af livemusik, lyrikoplæsning og fællessang.

Aftenen indledes med tre inspirationsoplæg. Du kan møde:

Steffen Thommesen fra naturudviklerne GRO, der taler om udeliv og natur. Steffen giver sit bud på hvordan naturen i Solrød Kommune i højere grad kan blive et aktiv.

Caroline Stokholm Clemmensen fra KulturCosmos, mangfoldigt kulturhus i Viby. Caroline gør os klogere på hvordan man skaber nye fællesskaber og bygger bro mellem kulturhus og bibliotek.

Preben Hansen og Gorm Gylling fra kulturforeningen Kulturfuglen. Preben og Gorm fortæller om Kulturfuglens lokalt forankrede arbejde med at skabe liv og sjæl gennem forskellige kulturelle aktiviteter for borgerne i Køge Nord.

Efter inspirationsoplæggene åbnes op for debat og dialog.

Politikerne fra Solrød Kommunes Kultur-, idræts- og fritidsudvalget deltager også i aftenens arbejde, og ser frem til at vende temaerne med dig.

Det er selvfølgelig gratis at deltage, og vi glæder os til at se jer til en inspirerende aften.