Bogposer

22.04.20
Nu kan du bestille bogposer til afhentning foran kulturhuset.

Bogposer er et tilbud til alle kommunens biblioteksbrugere. Uanset om du er løbet tør for gode billedbøger til oplæsning for dine børn, søger en spændende krimi til en eftermiddag i solen, eller mangler en film til en aften i sofaen, kan du  bestille en bogpose med op til 5 bøger, lydbøger, film eller tidsskrifter.  

Desværre har bibliotekerne ikke mulighed for at skaffe specifikke titler, da der ikke kan bestilles materialer fra andre biblioteker, men du har mulighed for at ønske bestemte genrer eller emner. På den måde giver konceptet måske anledning til, at du falder over en ny yndlingsforfatter eller -film, som du ellers ikke havde opdaget.

Vi pakker op til 50 poser pr. udleveringsdag. De pakkes efter først-til-mølle princippet. Du kan naturligvis bestille en pose til at af hentning næste gang, hvis kvoten på 50 poser er opfyldt. Vi skal nok informere dig, hvis det er tilfældet

Sådan gør du

1. Send en mail til solbib@solrod.dk med angivelse af dine ønsker til genre og emne. Skriv gerne lidt om hvad du plejer at læse. Bestiller du til børn så oplys deres alder og ønsker til emne.

2. I mailen skal du skrive dit fulde navn og din fødselsdag

3. Du kan bestille 5 bøger pr. person i husstanden

4. Vælg hvornår du vil hente dine bøger. Vi udleverer bøger tirsdage mellem kl. 15 og 16 samt torsdage mellem kl 15 og 16.  Første gang den 28. april

Vi skal have din mail senest kl 08, hvis du ønsker at hente samme dag (tirsdag og torsdag)
Vi udleverer bøgerne ved bibliotekets indgang ved gymnasiet. Bøgerne udleveres i poser og er udlånt i 60 dage til dig. Du kan aflevere dem når vi åbner igen.

Fokus på hygiejne

Under både pakningen og udleveringen af bøgerne, er der fokus på sikkerhed. Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer.
Når personalet ankommer til kulturhuset for at pakke bøgerne vasker de hænder og ifører sig handsker. Bøgerne har stået uberørt i over en måned på hylderne så der er helt sikkert ikke virus på dem. Der vil være 2 fra personalet af gangen i rummet og de holder god afstand til hinanden
Du henter dine bøger foran biblioteket, således det sker i det friske luft hvor risikoen for smitte er reduceret. Vi henstiller naturligvis til, at man følger myndighedernes råd og holder afstand, hvis der står flere og venter på udlevering.