5 gode YA-bøger

26.10.19
5 Young Adult-romaner, du bare ikke må glip af!

Vi har fundet 5 Young Adult-bøger frem, der ryger af hylderne.

1) Rachael Lippincott: Five feet apart
Hvis du var vild med En flænge i himlen, vil du elske Five feet apart!
En fantastisk kærlighedshistorie om to unge, der har deres kroppe imod sig. Stella lider af cystisk fibrose og nu er hun indlagt på sygehuset igen. Her møder hun Will, og det er ikke let at være kærester, når man altid skal holde to meters afstand for at undgå infektioner.

2) Sarah Engell: Tag gaden tilbage
Er du fan af John Green, Patrick Ness og Angie Thomas? Så forbered dig på at elske Sarah Engells romaner!
16-årige Polly starter i gymnasiet og ender i selskab med de populære piger. Men efter en vild fest bliver hun lagt for had på de sociale medier og vennerne fra den lille Hjørring vender hende ryggen. Følg Polly, som hun kæmper for bare at få lov til at være sig selv og udleve sine drømme.

3) Angie Thomas: On the come up
Angie Thomas bag The hate u give er tilbage med On the come up.
Da 16-årige Bri fra ghettoen vinder sit første rap-battle og hendes sang går viralt, er berømmelsen pludselig indenfor rækkevidde. Desværre af andre grunde end dem hun selv havde.

4) Patrick Ness: Krigens monstre
Storslået science fiction!
På planeten New World er Prentiss' og Answers' hære i væbnet konflikt. Spackelhæren er også på vej - planetens oprindelige befolkning har fået nok. Todd og Viola står midt i det hele i forsøget på at skabe fred.

5) Shannon Dunlap: Izzy + Tristan
Izzy er flyttet til Brooklyn, og det har ikke været let. Hun føler sig forkert og alene. Men så møder hun Tristan. Tristan og Izzy bliver nødt til at holde deres kærlighed hemmelig for familie og venner. Der er meget på spil og alt for mange at tage hensyn til.

Materialer