Firekeepers datter - en flammende debut-thriller

12.07.22
Angeline Boulley har udgivet en storslået debut om en ung kvinde, der befinder sig mellem to kulturer, og som overværer mordet på sin ven og bliver involveret i en FBI-undersøgelse af farlige stoffer.

Daunis har aldrig følt sig hverken hvid nok eller Ojibwe nok, og hun har derfor heller aldrig følt sig rigtigt hjemme, hverken i byen, hvor hun bor eller i det nærliggende Ojibwe-reservat: hvor hendes fars familie stammer fra. Hun glæder sig til at starte på college et helt nyt sted, men da ulykkerne pludselig begynder at vælte ned over hendes familie, føler Daunis ikke, at hun kan rejse fra sin mor. Det eneste lyspunkt er Jamie, den nye, charmerende spiller på hendes bror, Levis ishockeyhold.

Alt forandrer sig, da Daunis bliver vidne til et mord og ufrivilligt bliver hvirvlet ind i en storstilet FBI-sag, hvor flere fra hendes omgangskreds viser sig at være under mistanke for både at fremstille og sælge meth. I håb om at hjælpe sine venner indvilliger Daunis modvilligt i at gå undercover for FBI. Men hendes jagt på sandheden viser sig snart at være langt mere kompliceret, end hun nogensinde havde forestillet sig…

ANGELINE BOULLEY (f. 1966) er indskrevet medlem af Sault Ste. Marie Tribe of Chippewa Indians. Hun er indfødt amerikaner og skriver om det Ojibwe-samfund i Michigan, hun selv kommer fra. Hun bor og arbejder i Washington, D. C., men hendes hjem vil altid være Sugar Island. Firekeepers datter, som er Boulleys debutroman, strøg direkte ind på New York Times-bestsellerliste.

Glæd dig til at læse Firekeepers datter!

Materialer