Bliv børne-iværksætter

29.03.19
Nyt spændende tilbud til dig i 5. og 6. klasse. Men skynd dig - der er begrænsede pladser

Er du nysgerrig og kreativ? Får du ofte idéer? Og kan du lide at bygge og skabe nye ting? Kom og udfold dine idéer og superheltekræfter på Kids Island iværksætterakademi.

Det første hold starter:
Tirsdag den 7. maj 2019 kl. 15.15-17 på Solrød Bibliotek og Kulturhus, og forløber over syv gange.

På Kids Island lærer du at tænke og handle som en ægte iværksætter. Du lærer at spotte problemer, udvikle idéer og løsninger, designe prototyper, teste dem og præsentere dem for andre. Du vil møde seje iværksættere fra det virkelige liv, besøge spændende virksomheder og gå på opdagelse i din by.
Og ja. Vi tør godt love dig, at det bliver sjovt, lærerigt og helt anderledes end noget du har prøvet før.

Hvem kan deltage?
Alle børn i 5. og  6. klasse
Sted
Solrød Bibliotek og Kulturhus, Solrød Center 4, 2680 Solrød Strand
Pris
150 kr.

Tilmeld dig her: https://solkultur.nemtilmeld.dk/417/ 


Men skynd dig  - der er nemlig kun 20 pladser.

Om Kids Island
Kids Island er en forening bestående af professionelle ildsjæle med flere års iværksætter-, design- og undervisningserfaring. Læs mere på www.kids-island.dk

Hvad siger andre børn?
”Jeg har lært super meget om iværksætteri og sammenhold. Og så har jeg brugt mit hoved rigtig meget til at komme op med nye idéer. Jeg vil rigtig gerne prøve det igen –det var fedt at lære nogle nye mennesker at kende”
Andrea 10 år

Jeg har fået nogle gode idéer, som jeg helt sikkert vil bygge videre på med al den viden jeg har fået med hjem her fra. Det er vildt at man kan være sin egen lille iværksætter. Det er en oplevelse man skal prøve – det er virkelig vildt”
Hugo 12 år