Tag børnene med til Børnevalg 2021 på Solrød Bibliotek og Kulturhus

01.11.21
​​​​​​​Landets biblioteker inviterer nu til Børnevalg 2021, for at styrke børnenes forståelse for og lyst til at deltage i demokratiet. Frem til den 16. november kan børnene gå til stemmeboksene og vælge, hvem der skal vinde årets Børnevalg.

Solrød Bibliotek og Kulturhus afholder naturligvis også Børnevalg 2021. 

11 stærke kandidater, fra børnebøgernes verden, stiller op til årets børnevalg.  Du kan stemme på din favorit her i kulturhuset. Bliver det Sallys far (eller rettere datter) med sin mærkesag. "Nej til pinlige forældre" eller måske måske Ternet Ninja 2 med "Ja til sværd og koldskål til alle"? Eller måske en helt tredje?

En landsdækkende succes

Det er 3. gang der afholdes børnevalg på bibliotekerne. Ved børnevalget i 2017 deltog over 15.000 børn, og her vandt Villads fra Valby en overbevisende sejr med hele 4260 personlige stemmer på valgsproget om ”Ja til slik”. I 2019 vandt Carla og ”Vildheks” ved valget, hvor flere end 17.000 børn og størstedelen af landets kommuner deltog.
 

Også for institutioner

Kontakt koordinerende børnebibliotekar Christine på ckk@solrod hvis din institution vil på besøg hos os og få læst højt fra en af kandidaternes bøger samt deltage i valget