Velkommen tilbage til det selvbetjente bibliotek!

24.06.20
Fra torsdag den 25. juni kan du igen benytte dig af det selvbetjente bibliotek. Der er nemlig kommet nye retningslinjer fra Kulturstyrelsen. Hvad betyder det for dig som bruger? Få svar på dine spørgsmål her.

Fra torsdag den 25. juni kan du igen benytte dig af det selvbetjente bibliotek. Hvad betyder det for åbningstider, forbehold for smittefare og andet? Få svar på dine spørgsmål her.

  • Er I åbnet helt, som før coronaen?

Nej, ikke helt, men vi nærmer os. Du kan nu bruge det selvbetjente bibliotek og kulturhus, men vores førsteprioritet er at passe på vores borgere og på hinanden. Derfor skal du stadig tage hensyn til andre ved at holde 1 meters afstand, nyse og hoste i ærmet, og vaske eller spritte hænder ofte og grundigt.

  • Hvad er jeres åbningstider egentlig?

Biblioteket åbner med vores almindelige betjente åbningstid. Se vores betjente åbningstid her.

Der vil være åbent for selvbetjent bibliotek alle dage fra 7.00 – 22.00.

  • Hvilke forholdsregler har I taget i forhold til smittefaren?

Vi bevarer de ekstra sikkerhedsforanstaltninger, vi har indført ved genåbningen. Det vil sige, at husets personale følger alle officielle regler for afstand, hygiejne og hyppig rengøring af vores faciliteter. Kontaktpunkter vil fortsat være tydeligt markeret, og vi skilter tydeligt ved husets forskellige siddepladser og opholdssteder, så du kan se, hvor mange der må sidde. OBS! Vi opfordrer til, at du desinficerer siddepladsen før og efter brug. Du vil kunne finde sprit flere steder i huset til formålet.

  • Kan jeg bruge kulturhusets computere?

Ja, det kan du. 6 af husets PC’er er tilgængelige, og du kan også scanne, printe og kopiere. Vi har valgt ikke at gøre flere PC’er tilgængelige for at overholde afstandskravene, og for at begrænse smitte. Vær opmærksom på, at der kan opstå ventetid, da vi kun har åbnet for få PC’er. OBS! Sprit hænder før og efter.

  • Kan jeg lege med mit barn i Legelagunen?

Nej, desværre. Vi gør vores bedste for at passe på jer og hinanden. Ophold og leg i Legelagunen er desværre stadig ikke tilladt, fordi der er mange kontaktpunkter i legerummet, og det gør det svært at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi er ved at klargøre en sikker løsning. Hold øje med hjemmesiden og vores facebookside. Vi skriver ud, så snart Legelagunen åbner.