Om bagning af brød og boller, samt sødt bagværk. Med indledning om ælte-, hæve- og afbagningsmetoder
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.12
Bidrag af
ISBN
97887114347419788711406595
Udgave
1. udgave, 12. oplag (2012)
Omfang
223 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Inspiration til spiselige indendørs sysler
Brød, kager og søde sager - lidt til hyggetid, når det bliver koldt og tidligt mørkt udenfor.Læs mere
Anmeldelser
Politiken, 2009-11-26
Politiken, 2009-11-26Lektørudtalelse
En god og information grundbagebog, hvor man fra starten får lyst til at gå i gang i sit eget hjemmebageri. Der er gode forklaringer på det teoretiske stof og opskrifter, man ikke behøver være bager for at bruge