Lån af lokaler

Som forening kan du booke de kommunale mødelokaler på første sal. Som borger kan du booke Aktivitetszonen og Havestuen i Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Foreninger: Lån af mødelokaler

Det er muligt for foreninger at låne de kommunale mødelokaler som ligger på første sal i biblioteksbygningen.

Alle lokaler er udstyret med WiFi og IT-projektor. Derudover er der mulighed for at få stillet eksempelvis flipover og mikrofoner gratis til rådighed. Dette ekstra AV-udstyr skal reserveres sammen med lokalet.

Det er Kultur & Fritid i Solrød der står for lokalerne.  Læs mere om lån af lokaler i kommunen. 

 

For borgere: DIT Bibliotek og Kulturhus

Solrød Bibliotek og Kulturhus stiller lokaler og udstyr til rådighed for dig, der gerne vil skabe aktiviteter og arrangementer for andre. Du kan låne Havestuen, Aktivitetszonen (med adgang til DIN Scene) til dine arrangementer. Det er muligt at låne lyd- og lysudstyr samt stole, skærm m.v

Vi rådgiver dig gerne i planlægningen af dit arrangement og hjælper med PR og markedsføring.

Læs her hvordan du gør: https://solbib.dk/DIT eller her: https://solbib.dk/sites/solroed.ddbcms.dk/files/saadan_afholder_du_egne_...

Havestuen

Hvis du mangler et sted at mødes med din læsekreds, strikkeklub, studiegruppe, filmklub eller mødes om andre aktiviteter, så kan I låne Havestuen. Havestuen er et mødelokale med borde og stole til 15-20 personer. Der er en 75” skærm samt mørklægningsgardiner og flipover. Lokalet fungerer som bogmagasin og der er derfor adgang for øvrige brugere af biblioteket.

Aktivitetszonen

Hvis du ønsker at afholde en større aktivitet fx et foredrag, musikarrangementer, debat, netværksmøder med faglige oplæg, workshops el. lign. kan du låne Aktivitetszonen, som er en del af biblioteksrummet. Der er ikke tale om et aflukket rum og der vil også være adgang for øvrige brugere af biblioteket. Aktivitetszonen har plads til 40-60 siddende publikummer til foredrag og optræden. Antallet afhænger af stoleopsætningen.