Forårskuller 1200x300
Forårskuller 1200x300

Har du forårskuller?

Af Anonym (ikke efterprøvet)
17.03.17
Solen varmer, fuglene fløjter og forårsblomster spirer frem. Find inspiration til "forårslæsning" på udstillingen i udlånet og her

Vi har ventet en uendelig lang vinter. Mørket, regnen, blæsten og alt for korte dage.

Vi har ikke ventet forgæves. Foråret spirer frem, krokus og erantis står på spring og fuglene fløjter om kap. Hvor er det SKØNT! :-)

Altankrukkerne står klar og venter på at du planter dem til med nye blomsterløg. Mountainbikecyklen er blevet vasket og står klar til lange cykelture i skoven. Fiskestangen er fundet frem fra skuret og skovturstæppet er blevet vasket. Fuglebogen fundet frem og kikkerten måske også. Måske du har havedrømme og drømmer om at gentænke din have, måske med et nyt bålsted og plads til hængekøjen?

Du har dit bibliotek i ryggen, når du "skal ud på græs" dette forår, hvad enten du skal i skoven, i haven, på fuglejagt eller på fisketur. 

I Zinio kan du finde inspiration i mange udenlandske tidsskrifter

I Zinio kan du f.eks downloade lækre cykel-magasiner og få inspiration til nyt og lækkert cykelgrej eller finde havemagasiner med et væld af ideer

Eller kom en tur ned på biblioteket og få inspiration på vores Forårskuller udstilling

Bøgerne nedenfor giver dig måske også blod på tanden, klik dig bare videre til reservering, så hører du fra os når bogen er klar til dig.

Forventningsfulde og forårsglade  hilsner fra dit bibliotek

Tags
Materialer