Sæt reserveringer på pause

Skal du på ferie, kan du stadig holde din plads i reserveringskøen.

Hvis du af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at komme at hente dine reserveringer i en periode, kan du angive en såkaldt fraværsperiode. Det betyder, at dine reserveringer bliver sat på pause.

Fordelen for dig er, at du så undgår at ryge bag i køen, hvis du ikke kan nå at hente dine reserveringer. I stedet bliver du sprunget over i køen, indtil din fraværsperiode udløber.

Vi gør opmærksom på, at vi kun kan stille reserveringer af Solrød Biblioteks egne materialer i bero. Vi kan desværre ikke udsætte reserveringer af materialer lånt via andre biblioteker.

Sådan gør du

  • Log ind
  • Vælg "Min konto" i øverste højre hjørne
  • Vælg "Brugerprofil - sæt reserveringer på pause her"
  • Udfyld felterne med datoerne for den første og sidste dag, hvor du ønsker at sætte dine reserveringer på pause.

  • Klik på "Gem"

Du behøver ikke at gøre noget, når din fraværsperiode er udløbet. Vil du annullere din fraværsperiode, kan du bare slette de angivne datoer og trykke på "Gem".

TIP: Vær opmærksom på, at hvis dine reserveringer allerede er undervejs, inden din pause begynder, vil den ikke kunne stoppes i at nå frem. For at undgå det, skal du udfylde perioden 5 dage før dit fravær begynder.

Skulle det alligevel ske, at du modtager en reservering, mens du er væk, så kontakt os og hør om muligheden for at få den lagt til side til dig.