Ramasjang Redder Frøerne - Vil du være med?

16.04.21
Ramasjang og DR har sat sig for at redde en gruppe dyr i Danmark – nemlig frøerne. Det kan dig og din familie også være med til i den kommende tid, hvor der både er TV, læringsmateriale og liveevents om frøer.

Hvis du synes, at landets mindre børn taler mere om frøer, vandhuller og malede frøsten end normalt i den kommende tid, er der formentlig noget om snakken. De små, kvækkende dyr er nemlig omdrejningspunktet i årets ’Ramasjang Redder’-kampagne, som DR kører løs med her i foråret, hvor frøerne alt imens bruger tiden på at lægge æg - Og du kan være med!

På Solrød Bibliotek og Kulturhus kan du nemlig hente dit eget Frøspil, der ikke kun er sjovt at spille, men også giver gode råd til hvordan du og din familie kan blive lokale frø-reddere!

Spillet indeholder sjove udfordringer som hele familien kan dyste om, og nemme ting I selv kan gøre for at være med til at redde frøerne i jeres lokalområde.

I kan fx lave et vandhul, male en sten til frøerne som de kan sidde på, og finde gode bøger om frøer. Du kan også finde fede bøger om frøer ved at trykke her.

Du kan hente et gratis Frøspil på Solrød Bibliotek og Kulturhus i vores click&collect-tider.

Materialer