Fernisering af Helle Waltersens kunst er udsat på ubestemt tid

06.03.20
Helle Waltersens fernisering er udsat på ubestemt tid, da Solrød Bibliotek og Kulturhus lukker efter anvisning fra regering.

Opdatering den 12. marts 2020:

Helle Waltersens fernisering og udstilling bliver desværre yderlige udsat. Efter anvisning fra regeringen vil Solrød Bibliotek og Kulturhus lukke for at begrænse smitten med coronavirus. Det betyder at Helle Waltersens fernisering og udstilling er udsat på ubestemt tid. Vi opdaterer, så snart vi ved mere om den kommende tid.

Tidligere artikel bragt den 6. marts 2020

Solrød Avis har fredag den 6. marts bragt en artikel om den lokale kunstner Helle Waltersen, hvor der står at hun vil have fernisering på Solrød Bibliotek og Kulturhus lørdag den 7. marts.

På grund af ombygningen af Solrød Bibliotek og Kulturhus har vi desværre med kort varsel været nødsaget til at flytte Helle Waltersens fernisering. Vi ønsker, at udstille Helle Waltersens kunst i de bedst mulige rammer, og derfor afholdes ferniseringen lørdag den 28. marts.

Du vil kunne nyde Helle Waltersens kunst i vores helt nyindrettede udstillingsområde ved gul indgang

Vi beklager forvirringen og glæder os til at udstille Helle Waltersens kunst med fernisering lørdag den 28. marts kl. 11:00-13:00.

Du vil kunne se Helle Waltersens kunst frem til den 29. april.