Ny hjemmeside
Ny hjemmeside

Ny hjemmeside åbner for Solrød Biblioteks tilbud

Af Anonym (ikke efterprøvet)
28.11.14
Biblioteket har fået en helt ny hjemmeside, som forhåbentlig gør det endnu lettere for dig at finde det, du søger.

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for Solrød Biblioteks nye hjemmeside, hvor det nu er blevet muligt at samle bibliotekets mange tilbud i en søgning, således at du f.eks. i samme søgning kan lede efter bøger, e-bøger, netlydbøger eller film. Desuden er hjemmesiden udformet i et design, der automatisk tilpasser sig skærmens størrelse uanset, om du bruger en computer, tablet eller smartphone. Dette skal sikre, at du får den optimale oplevelse af hjemmesiden.

Mange mennesker bruger allerede nu Danmarks fælles biblioteksbase Bibliotek.dk, som i sin opbygning meget ligner Solrød Biblioteks nye hjemmeside, så biblioteket håber, at overgangen til den nye måde at søge i bibliotekets materialer, reservere og forny m.m. vil gå smertefrit. Bibliotekspersonalet lover selvfølgelig at stå klar til at hjælpe dem, der gerne vil have en lille introduktion.

Huskeliste
Havde du en huskeliste på den gamle hjemmeside, kan vi desværre ikke flytte indholdet til den nye hjemmeside. Vi beklager.
 
Kendte fejl
Der er desværre et par fejl på hjemmesiden, som vi arbejder på at rette - lokalt og nationalt. Fx er der flere steder, hvor der står tekst på engelsk. Hvis du finder fejl på siden, må du meget gerne sende en mail til bibliotek@solrod.dk

Danskerne digitale bibliotek
Solrød Bibliotek er med i Danskernes Digitale Bibliotek (DDB), som er et forpligtende samarbejde mellem Kommunernes Landsforening og Kulturministeriet. Samarbejdet skal styrke bibliotekernes mulighed for at håndtere og formidle elektroniske medier såsom e-bøger og andre netbaserede materialer. Solrød Bibliotek har her samarbejdet med 74 andre biblioteker i landet om at få et mere fælles ”look” på bibliotekernes hjemmesider. I dette samarbejde vil der også løbende blive udviklet på hjemmesiden, så brugerne i fremtiden kan forvente nye spændende funktioner og muligheder. For eksempel arbejdes der på i  fremtiden at tilbyde en app til mobile enheder, så du kan have dit bibliotek med i lommen.