Samlingen

20.08.20
Hver SFO modtager i forbindelse med Vi læser for sjov! en materialesamlingen, som børnene har været med til at opbygge. Læs mere her.

Tilbage til hovedsiden for Vi læser for sjov!

Hver SFO råder i forbindelse med projektet over en mindre samling materialer - en masse forskellige letlæsningsbøger, oplæsningsbøger og fagbøger, der er særligt udvalgt til aldersgruppen. I alle SFO'er har I som familie mulighed for at låne materialer med hjem. Det er SFO'erne, der beslutter, hvor længe materialerne kan hjemlånes, og hvad reglerne for hjemlån er. 

Vi ved at forældres opbakning af børns læsning har stor indflydelse på, om barnet bliver ved med at dyrke sin læselyst, og derfor vil komme med en opfordring til at I bruger samlingen så meget som muligt. Under "Derfor er læselyst vigtigt" kan I finde en pjece med gode råd til at læse sammen med jeres børn.

I forbindelse med projektet vil jeres børn i perioder også have større mulighed for at bruge eReolen GO. I de perioder, hvor vi ikke skal mødes i projektet, vil de tilmeldte børn have mulighed for at låne 4 e-bøger og 4 lydbøger om måneden. Det drejer sig om november, december, februar og april.

Tilbage til hovedsiden for Vi læser for sjov!