Vi søger frivillige til livestream

Af Anonym (ikke efterprøvet)
13.01.22
Solrød Bibliotek og Kulturhus søger frivillige til at afvikle livestreamede naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

Interesserer du dig for naturvidenskab og teknik, så er det måske dig vi mangler! Bliv en del af en frivillig gruppe, der i fællesskab afvikler livestreamede foredrag på Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Vi forestiller os at du har flair for IT, samt at du har en interesse og lyst til at indgå i et frivilligt fællesskab. Du vil få en udførlig oplæring i teknikken bag livestream, og får mulighed for at blive en del at husets ildsjæle.

Foredragene i dette forår foregår i perioden fra 8. februar 2022- 26. april 2022, cirka hver anden tirsdag. Foredragene starter tidligt forår, samt sidst på efteråret, og foregår altid på tirsdage kl. 19.00-21.00. Som en del af et frivilligt fællesskab koordinerer I selv jeres vagter, og behøver derfor ikke kunne alle tirsdage.

Henvend dig til kulturfacilitator Sif Lind-Olesen på sli@solrod.dk eller på 56182806, hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Kort om livestream fra Aarhus Universitet

Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Med forskere som forelæser, er niveauet højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universistetsparken i Aarhus. Et foredrag varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter, samt en session til slut hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter. Læs mere på www.ofn.au.dk

Tags
Materialer