Solrød Bibliotek og Kulturhus vil gerne overraske dig!

20.06.22
Har du brug for inspiration til din sommerferielæsning, så lad os overraske dig med en pose fyldt med gode læseoplevelser til sommerferien.

Send en mail til solbib@solrod.dk eller udfyd formularen her på solbib.dk/overraskelsesposer. Vi vil gerne vide lidt om, hvad du godt kan lide at læse. Er du til krimier, sjove bøger, historiske romaner eller uforpligtende strandlæsning? Skal vi finde bøger til dine børn, så fortæl os om deres interesser og alder, og om det skal være til højtlæsning eller selvlæsning?

Når vi har modtaget dine ønsker, samler vi en spændende pose til dig, som du kan hente på biblioteket. Vi glæder os allerede til at overraske jer.

Bonusinfo: Vi har kun selvbetjent åbningstid i uge 30, så der kan du ikke bestille overraskelser, så skynd dig endelig at bestille inden.

Vær opmærksom på bestillinger ikke opfyldes i uge 30, da Solrød Bibliotek og Kulturhus er selvbetjent. Du kan heller ikke hente din overraskelsespose

 

Eller dine børns alder
Lidt om hvad du gerne vil læse, fx krimier, sjove bøger, historiske romaner eller uforpligtende strandlæsning. Hvis du bestiller til børn, som skriv deres alder og ønsker

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.