Christina læser: Solrøds anden mest populære bog

17.11.21
Med 644 udlån gennem de seneste fem år indtager Lucinda Rileys roman "De syv søstre" (2016) andenpladsen på listen over Solrøds mest populære bøger. Her er mine tre bud på, hvad der gør Lucinda Rileys roman til en ægte Solrød-favorit.

Mytologi og mysterier: Bogen er første bind i Lucinda Rileys store romanserie, der baserer sig på den græske myte om stjernebilledet ”De syv søstre”. Romanserien omhandler Maia og hendes fem søstre, der som børn alle adopteres af mangemillionæren Pa Salt. Ved farens pludselige død bliver søstrene hver især efterladt en ledetråd om deres sande ophav. Bøgerne lægger dermed op til en række mysterier – hvad rummer søstrenes fortid, hvad var årsagen til farens død, og hvem er den syvende søster?

Rejs med: Maias ledetråd fører hende fra Genevesøen til Rio de Janeiro. Her kommer hun på sporet af historien om sin oldemor, rigmandsdatteren Izabel, der i 1920’erne rejser til Paris og forelsker sig stormende. Som læser kan du drømme dig væk til fjerne egne i en forgangen tid og lade dig opsluge af den luksus og elegance, der omgiver karaktererne.

Store følelser: Både i nutidens fortælling og i de historiske tilbageblik trækker Lucinda Riley på de helt store følelser og giver os kærlighedsdrama for alle pengene. Så er du til lidenskabelige kærlighedsfortællinger og storslåede slægtsromaner, er Lucinda Rileys fortælling om ”De syv søstre” uden tvivl et must read.

Læs med i næste uge, hvor vi afslører førstepladsen på listen over Solrøds mest populære bøger. 

Har du læst alle Lucinda Rileys romaner? Hent vores tjekliste her eller få et eksemplar med næste gang du besøger biblioteket.

Materialer