Godt selskab : Naoise Dolan går i Sally Rooneys fodspor

01.07.21
Var du vild med Sally Rooneys 'Normale mennesker' og Dolly Aldertons 'Alt hvad jeg ved om kærlighed?' - Så er din næste nye yndlingsforfatter lige blevet oversat til dansk.

Godt selskab er irske Naoise Dolans første roman, og den er blevet godt modtaget. Anmelderne kalder den lynende intelligent, brutalt morsom og for en rigtig tidsåndsroman.

Godt Selskab er en klassisk trekantshistorie, men er også en meget moderne kærlighedshistorie, hvor kærligheden er uforpligtende. Ava, for nyligt ankommet til Hong Kong fra Dublin, tilbringer sine dage med at undervise kinesiske børn i engelsk. Julian er bankmand. Han kan lide at bruge penge på Ava, og at have sex og diskutere ustabile valutaer med hende. Men når Ava spørger, om han elsker hende, kan han ikke sige mere end ’Jeg kan godt lide dig’. Ind træder Edith, advokat, og forfriskende entusiastisk, men også kompromisløst ærlig. Da Julian bliver udstationeret til London, inviterer Edith Ava i teateret og viser hende Hong Kong. Og Edith bliver hurtigt noget, som Ava ser frem til.

Reservér Godt selskab i dag og bliv den første i køen.

Materialer