Heather Morris er tilbage med ny roman

14.11.22
Har du læst Tatovøren fra Auschwitz? Og måske også Cilkas rejse? Nu kommer fortsættelsen - reservér Tre søstre allerede i dag.

CIBI. MAGDA. LIVIA
Deres historie vil knuse dit hjerte. Deres rejse vil give dig nyt håb. Deres navne vil blive husket.

Da de var små piger gav Cibi, Magda og Livia deres far et løfte – at de ville blive sammen lige meget, hvad der end skete. Flere år senere, bliver den kun 15-årig Livia beordret til Auschwitz af nazisterne. Cibi, der selv kun er 19 år, mindes løftet til deres far og følger med Livia, fast besluttet på at beskytte hende, eller dø sammen med hende. Sammen kæmper de for at overleve og udstår utænkelige grusomheder og lidelser.

17-årige Magda bliver tilbage sammen med deres mor og bedstefar. Når nazisterne kommer for at hente venner og familier, gemmer de sig på naboens loft eller ude i skoven. For en tid undslipper hun, men bliver til sidst taget til fange.

De tre søstre bliver genforenet i Auschwitz-Birkenau, og ligesom de gav deres far et løfte, giver de nu hinanden et nyt løfte: at de vil overleve.

Tre Søstre er en fortælling om håb og om at finde kærlighed i en af de mørkeste perioder i vores historie. Reservér Tre Søstre allerede i dag.

Materialer