Hjerteskærende og livsbekræftende ny roman fra Ann Napolitano

07.04.21
Tolvårige Edward er den eneste, der overlever et flystyrt med 191 ofre, hvor også Edwards forældre dør. Ud af tragedien vokser en usandsynlig tro på livet i Ann Napolitanos medrivende og menneskekloge roman, som læser sig selv.

Ann Napolitanos roman Kære Edward er en hjerteskærende og livsbekræftende opvækstfortælling om at miste alt og finde tilbage til livet igen. 

Da 12-årige Edward som den eneste blandt 191 passagerer overlever et tragisk flystyrt, har han med ét mistet alt: Sine forældre, sin elskede bror og den fremtid i en ny by, de sammen var på vej imod. 

Edward kæmper for at komme tilbage til livet igen og finde sin plads i verden uden sin familie. Hans moster og onkel tager ham til sig, og han bliver installeret i det børneværelse, de aldrig har haft held med at få et barn til. Det er ikke nogen nem familiesammenføring - alle er ramt af sorg, knuste drømme og en kuldkastet virkelighedsfølelse. Det eneste, der holder Edward oppe, er venskabet med naboens datter, Shay.

Sammen gør Edward og Shay en forbløffende opdagelse: Skjult i familiens garage er der poser med breve fra slægtninge til de andre passagerer, adresseret til Edward. Gennem brevene får vi indblik i alle de liv og skæbner, katastrofen har ramt, og Edward må tage stilling til de håb om svar, forklaring og trøst, som ukendte mennesker knytter til ham.

Kære Edward er en gribende roman, der taler til hele følelsesspektret og rummer stor menneskeklogskab. 

Reservér Kære Edward i dag og bliv den første i reserveringskøen.