Intelligent og menneskelig roman - Anna Hopes 'Forventning'

19.10.21
Britiske Anna Hopes 'Forventning' blev en umiddelbar succes i hjem- og udland - og nu er den kommet på dansk!

Nogle kender måske Charles Dickens store litterære klassiker Store forventninger fra 1860 - romanen om unge Pip, der kæmper med sine omgivelsers og sine egne forventninger til et meningsfuldt liv, og om at krydse broen fra ungdommen og ind i voksenlivet.

Emnet er muligvis ikke nyt, men Anna Hope har med sin nyeste udgivelse Forventning skrevet årets mest hjerteskærende og knivskarpe roman om at finde vej: som menneske, som mor, datter, partner og rebel. En rørende og imponerende velskreven fortælling om forholdet mellem forventning og virkelighed - det sted fuld af drømme, begær og smerte, hvor vi alle lever vores liv.

Hannah, Cate og Lissa er unge, sprudlende og uadskillelige. De deler et liv fyldt med kunst og aktivisme, romantik og fester - og løftet om alt, hvad der venter dem. De er lysende. De er de bedste venner. Ti år senere er de ikke, hvor de havde håbet de ville være. Midt i travle karrierer og vaklende forhold hungrer hver især efter, hvad de andre har, og hver især kæmper de med at gøre deres liv meningsfuldt. Og alle kæmper de med det samme spørgsmål: Hvorfor blev det sådan? Hvad betyder det at leve et meningsfuldt liv? Forventning handler om venskab, om hvad et venskab tåler, om at finde sin egen vej i livet og om den hårfine balance mellem det, man forventede, og det, det endte med.

Glæd dig til Anna Hopes Forventning og reservér bogen allerede i dag.

Materialer