Lucinda Riley er tilbage med en krimi

25.02.22
Vi vidste, at Lucinda ville udgive sidste bind i serien om de syv søstre posthumt, men vi vidste ikke, at der var andet i vente. Glæd dig til 25. maj, hvor Lucinda Rileys 'Mord på kostskolen' udkommer. Reservér i dag.

Det er mindre end et år siden at folkekære britiske forfatter Lucinda Riley tabte en årelang kamp mod kræften. Nu er hun tilbage med en overraskende udgivelse: Mord på kostskolen. Bogen udkommer 25. maj 2022, men du kan allerede reservere i dag.

Da en elev pludselig dør på Skt. Stephens skole langt ude på landet i Norfolk, forsøger forstanderen ihærdigt at iscenesætte den chokerende hændelse som en tragisk ulykke. Det lokale politi vil dog ikke udelukke, at der er tale om en forbrydelse, og sagen får den talentfulde efterforsker Jazmine ’Jazz’ Hunter til at vende tilbage til politiet.

Jazz har haft sine grunde til at trække sig tilbage fra en lovende politikarriere i London, men hun går modvilligt med til at stå i spidsen for efterforskningen for at gøre sin tidligere chef en tjeneste. Sammen med sin loyale kollega Alastair Miles træder Jazz ind i kostskolens lukkede verden, og da hun begynder at undersøge omstændighederne omkring eleven Charlie Cavendishs tragiske død, tager begivenhederne snart en foruroligende drejning.

Mens sneen lægger sig over landskabet, og skolens personale rykker sammen, kompliceres sagen yderligere, og da der bliver gjort et grusomt fund på skolen, forvandler sagen sig til den mest udfordrende i Jazz’ karriere. For kostskolen gemmer på hemmeligheder, der er mørkere, end hun nogensinde havde forestillet sig.

Materialer