Ny krimiserie fra svenske Kristina Ohlsson

16.09.21
Bestseller Kristina Ohlsson er ude med Strindbergserien: en ny nordisk krimiserie, der foregår ved den svenske vestkyst.

Du kender svenske Kristina Ohlsson fra den populære krimiserie om Martin Benner, og nu er den skandinaviske kriminalforfatter tilbage med en ny serie, der kombinerer mysterier og atmosfære ved den svenske vestkyst.

Stormvagt er første bind i Strindbergserien, og her møder vi Augst Strindberg for første gang. Den tidligere finansmand August Strindberg ankommer til Hovenäset i Bohuslän den samme stormfulde nat, som en populær, lokal lærer, Agnes, forsvinder. August har en succesrig karriere i finansverdenen bag sig, men nu vil han udleve sin drøm og åbne en secondhandbutik. Endelig skal han lave noget, han elsker, og samtidig bo et sted, han har lykkelige barndomsminder fra.

Men vestkystidyllen krakelerer, da Agnes forsvinder. Politiet – med den empatiske og ambitiøse politiefterforsker Maria Martinsson i spidsen – leder efter hende dag og nat, men håbet om at finde Agnes i live svinder. Hvad er der sket? Og hvorfor får August en ubehagelig følelse af, at han selv sidder inde med en del af gådens løsning?

Tag med August Strindberg til den svenske vestkyst: Reservér Stormvagt allerede i dag.

Materialer