Pia anbefaler "Den sidste Mrs. Parrish"

”Nogen kvinder får alt – andre kvinder får det de fortjener”

Amber Patterson er ukendt og ubetydelig, og hun er træt af, at ingen ser hende. Hun synes, hun fortjener meget mere. Hun synes, hun fortjener et liv i luksus med penge og velstand. Daphne Parrish er Ambers diametrale modsætning. Daphne er ikke blot blond, blåøjet og smuk som en model, hun har også penge og magt, og hun er gift med den lækre ejendomsmæglermogul Jackson Parrish,

Men Amber har en plan. Hun vil være den næste mrs. Parrish. Og ved at spille på Daphnes medfølelse og omsorg kommer hun ind på livet af Daphne og snart er de bedste venner.  Hun begynder et rænkespil for at få den lækre Mr. Parrish i sit net.

“Den sidste Mrs. Parrish” er en psykologisk thriller, hvor vi bliver præsenteret for nogle ret dyssociale personligheder. Bogen er delt op i tre dele; Ambers historie, Daphnes historie og en tredje del hvor vi følger dem begge to samtidig.

Man skulle tro det her er en simpel historie om golddiggeren der med kvindelist narrer den intetanende mand i sit net .............meeeeennn så enkel er historien slet ikke. For halvvejs inde i Daphnes fortælling bliver man udsat for et overraskende plottwist. Det kan I godt glæde jer til - for måske er det i virkeligheden ikke så fedt at være gift med den lækre Mr. Parrish

Bogen er hurtigt læst, da siderne vender sig selv. Den er heller ikke så lang bestående af  korte kapitler, som næsten alle slutter et sted, hvor man lige får lyst til at læse lidt videre. 

“Den sidste Mrs. Parrish” er en mørk psykologisk thriller med et interessant plot og overraskelser undervejs. Rigtig god underholdning. Det vil være perfekt læsning til en søndag eftermiddag i sofaen med uldtæppe og kaffe.