Så er Engberg tilbage med en ny krimi-serie!

22.09.22
'Isola' var den sidste og afsluttende kriminalroman i serien om politiduoen Kørner og Werner, men Engberg-fans har heldigvis ikke skullet vente længe på ny læsning.

Det brændende blad er et af årets mest ventede krimier! Den er første historie i en helt ny krimiserie med efterforsker og privatdetektiv Liv Jensen i hovedrollen.

Liv Jensen. 29 år, 162 centimeter høj, født i Rødovre. Efterforsker Liv Jensen er i vildrede. Ubehagelige omstændigheder tvinger hende til at sige sit job op hos Aalborg politi og rejse retur til barndomshjemmet. Heldigvis finder hun hurtigt et lejemål i kælderen i et hus på Vesterbro hos den pensionerede rammemager, Jan Leon, og hans voksne datter, Hannah. To mennesker, som deler en stor sorg.

Liv drømmer om en stilling ved Drabsafdelingen i hovedstaden, men må indtil videre tage til takke med arbejdet som privatdetektiv – og så den cold case, hun får af sin ven og mentor, Petter Bohm fra Københavns Politi. Sagen handler om en kulturjournalist, der blev kvalt for tre år siden, gerningsmanden er aldrig fundet. Måske kan Liv opklare den sag, slette minderne fra Aalborg og vende tilbage til politiet igen?

Sagen tvinger Liv til at genbesøge fortiden, rejse til den jyske vestkyst og ind i et af de mørkeste kapitler i danmarkshistorien. Det hele hænger sammen. Alle flygter fra noget, og ingen kan vide sig sikker. Heller ikke Liv.

Reservér Det brændende blad allerede i dag, og bliv den første i køen!

Materialer