Sally Rooney er tilbage!

01.09.21
Irske Sally Rooney er blevet en af sin generations største forfattere, og mange af os har ventet i spænding på hendes nye udgivelse, der udkommer 7. september.

Selv hvis du endnu ikke har læst Sally Rooneys to første bestseller-romaner Normale mennesker og Samtaler med venner, så har du højst sandsynligt hørt om dem – eller måske set de populære dramatiseringer.

Sally Rooney, en af tidens helt store litterære stemmer og forfatter, udkommer 7. september med Skønne verden, hvor er du – en skarp og bevægende skildring af livet og kærligheden hos en kvartet af unge venner.

Forfatteren Alice møder lagerarbejderen Felix og inviterer ham med til Rom. I Dublin er hendes bedste veninde Eileen ved at komme sig over sin kærestesorg, og hun genoptager sin gamle flirt med Simon, som hun har kendt siden hun var lille.

Alice, Felix, Eileen og Simon er stadig unge – men livet er ved at indhente dem. De begærer hinanden, de vildleder hinanden, de finder sammen og går fra hinanden. De har sex, bekymrer sig over sex og over deres venskaber og den verden, de lever i. Står de som vidner i det sidste oplyste rum inden mørket? Vil det lykkes dem at finde troen på det skønne i verden?

Skriv dig op til Skønne verden, hvor er du allerede i dag, og bliv én af de første i køen!

Materialer