Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
50 kr.
Målgruppe
For børn
Køb eller bestil billetter
For børn

Barselscafé: Babymotorik

02.12.21
Babymotorik for forældre og baby. Babymotorik er motoriske lege med bevægelser, der styrker kroppens muskler, led, balance og koordinationsevne. Gennem de sjove lege stimuleres babys balance og kropsbevidsthed og der bygges et godt fundament for hjernens indlæring.

Forskning viser, at det har stor betydning, at man som nybagte forældre hjælper sit barn til at bruge kroppen i leg og fysisk udfoldelse, så de motoriske færdigheder udvikles mest muligt. Især i det første leveår er børn helt afhængige af forældrenes hjælp til at lave motorikøvelser. Og samtidig er det super hyggeligt at være sammen med sit barn på denne måde.

Sonja Bomberg fra Circle of Mindfulness har mange års erfaring med børn og rytmik. Hun instruerer her i babymotorik og viser øvelser, som du kan lave med din baby derhjemme. Øvelserne giver din baby det bedste udgangspunkt for at krybe, kravle og gå.

Baby skal være 2-3 mdr. gammel og selv kunne løfte/holde hovedet. Medbring dyne eller tæppe, som baby kan ligge på og blive svinget i.

 

OBS: Kun de voksne skal have billet.