Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:00
Pris
20 kr.
Målgruppe
For familier
Køb eller bestil billetter
Teater

Fortællekoncert: Lyt til træerne

03.06.23
Teaterkoncert i Bibliotekshaven - et samspil af højtlæsning og levende musik og sang.

Fortællekoncert baseret på børnebogen ”Skrædderkaninerne lytter til træerne”, som er et samspil af højtlæsning og levende musik og sang. Genkendelige, klassiske mesterværker af komponister som Mozart, Beethoven og Bach strømmer ind og ud af fortællingen.
Vi møder de flittige kaniner, da de er i gang med at sy en luftballon. De syr og syr og de har arbejdet alt for meget, alt for længe. Da de endelig er færdige, falder de om af udmattelse. Halvt i søvne bliver de draget af en lyd, der fører dem dybt ind i skoven. Er der nogen, der kalder på dem? Eller er det en sang de kan høre?

På deres vej gennem skoven møder de 12 forskellige træer. Skrædderkaninerne spørger træerne, om det er dem, der kalder, men fordi de spørger og spørger og glemmer at lytte, får de intet svar! Så finder de ud af, at træerne har en hemmelighed!

Til sidst må de flyve op til månen i deres luftballon. Månen hvisker hemmeligheden til dem, og først da forstår de, at de skal lukke øjnene, slappe af og lytte til træerne, så finder de indre ro. - Det er træernes hemmelighed!

Koncerten foregår udendørs i Bibliotekshaven. Medbring derfor gerne tæppe el.lign til at sidde på.
I tilfælde af regn rykker vi indendørs.

For børn 2-7 år og deres forældre.

Tags