Om dette arrangement

Tid
12:00 - 23:00
Pris
0,00
Lokalitet
Solrød Bibliotek og Kulturhus
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Galleriet i september: Else Vinæs

01.09.22 - 30.09.22
Se udstillingen 'Rundt i verden' med Kunstfotograf Else Vinæs i Galleriet i september

Solrød Bibliotek og Kulturhus viser fra den 3. september fotoudstillingen ”Rundt i verden” med  billeder fra mange lande.

Else arbejder i spændingsfeltet mellem fiktion og virkelighed.  Hun sætter flere billeder sammen og skaber dermed et nyt værk, en ny virkelighed. Hendes billeder præsenterer ikke, hvad kameraet så, men danner en ny komposition som det færdige resultat.

Kameraet og den digitale billedbehandling er værktøjer i en kreativ proces, ganske som penslen og lærredet er det for maleren, og noderne og klaveret er det for komponisten. Kameraet lyver ikke, siges det. Til gengæld har Else et kreativt forhold til sandheden.

På billederne kan man bl.a. studere svenske bilkirkegårde, maleriske huse fra Havana med cigarrygende cubanere, gadehandlere fra Delhi og et nedlagt tuberkulosehospital uden for Berlin. På udstillingen er der desuden en del billeder fra Østens historiske templer.

Det fotografiske billede er en erindring. Fotografiet har to sider, siger Else. Det er både et billede af noget og et billede på noget. Vi danner en personlig og imaginær oplevelse af det forgangne og det fremtidige.   

www.elsevinaes.dk
elsevinaes@gmail.com

 

Tags