Om dette arrangement

Tid
11:00 - 15:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Køb eller bestil billetter
Workshop

Inspirationsdag – kom godt i gang med bæredygtige aktiviteter

05.09.22
Sammen omsætter vi verdensmål til hverdagsmål

Vi kan ikke gøre alt - Men vi kan alle gøre noget. Spørgsmålet er, hvor vi skal starte?

Måske gør du allerede en forskel uden at vide det. Der er så mange muligheder for at bidrage til et mere bæredygtigt samfund og sammen gøre en forskel. Og vi håber, at du vil være med!

Derfor inviterer vi til workshop med bæredygtighedspsykolog Simon Elsborg Nygaard, som vil inspirere os til at komme i gang med de bæredygtige aktiviteter. Vi skal høre om FN’s Verdensmål - og hvordan vi selv kan bidrage til dem.

Alle er velkomne, men vi håber især på at møde mennesker med livserfaring og lyst til at fællesskaber. Tag gerne en nabo eller ven med. Der er gratis frokost, kaffe og kage.

 

OBS: Tilmelding senest 1. september kl. 12.  

 

Sammen om verdensmål:

Solrød Bibliotek og Kulturhus er med i projektet ”Sammen om verdensmål”. Vi ønsker at udbrede kendskabet til FN’s verdensmål og sammen med Solrøds borgere skabe stærke fællesskaber, lokal forandring - og gennem mange bække små - en bedre verden.

Måske har du grønne fingre, er ferm med en skruetrækker eller er god til at undgå madspil. Uanset hvad du går op i eller ønsker at blive klogere på, håber vi at høre dine tanker om, hvordan vi kan samles om grønne forandringer. Så lad os sammen omsætte verdensmål til hverdagsmål!