Book Challenge – Årets sjoveste læseudfordring

For 7.klasser

Indhold
Til Book Challenge får eleverne gode, fælles læseoplevelser, som skal videreformidles til jævnaldrende ved at producere inspirerende bogpræsentationer i nye, kreative udtryksformer. Klassen modtager efter sommerferien en inspirationskasse med 50 nyere, gode og meget forskellige biblioteksbøger, hvor hver elev skal læse mindst en bog. Herefter arbejder klassen med de fire Book Challenge-kategorier: Booktrailer, Live-præsentation, Bogplakat og Bogmærke.
Det hele kulminerer ved et Book Challenge Event d. 8. november, hvor læseoplevelser er i fokus. Alle deltagende klasser præsenterer deres bud på de fire kategorier og dyster om fede præmier foran et engageret dommerpanel.

Læringsmål
Eleverne motiveres til at læse og dykke ned i mange forskellige typer af bøger. Eleverne bearbejder deres læseoplevelser gennem produktion af bogpræsentationer i forskellige udtryksformer og motiveres af konkurrenceelementet.

Tid
Bogkasserne sendes ud i starten af skoleåret.
Book Challenge event afholdes d. 8.11.23

Tilmelding
Klasselærere for 7.klasser modtager særskilt invitation via skolernes kontor og PLC i løbet af maj måned og kan her melde deres klasser til. Send os gerne en mail på solbib@solrod.dk hvis du ønsker at modtage invitationen direkte.