Indgangspartiet hos Solrød Bibliotek.

Selvbetjening i uge 30

10.07.24
Sådan forbereder du dig på bibliotekets selvbetjente uge, fra 21. juli til og med 28. juli.

Biblioteket er åbent fra kl. 07 til kl. 22, alle ugens dage. I hele uge 30 skal du scanne dit sundhedskort for at komme ind på Solrød Bibliotek og Kulturhus, og du skal derfor være oprettet som låner hos os for at få adgang. Du kan oprette dig som låner her. 

Få hjælp af en bibliotekar

Du kan komme forbi biblioteket i vores betjente åbningstid til og med lørdag 20. juli, hvor vi gerne hjælper med litteratursøgning, betaling af gebyrer og andre henvendelser. 

I uge 30 vil der være personale, som finder dine bøger frem og holder et vågent øje med biblioteket, men du kan ikke betale gebyr eller få hjælp til at søge efter litteratur af en bibliotekar. Her henviser vi i stedet til vores vejledning til litteratursøgning

Hvis du får brug for hjælp i løbet af uge 30, har vi samlet vores vejledninger, samt svar på en række ofte stillede spørgsmål til dig - dem kan du læse her. Skulle du mod forventning ikke finde svar på dit spørgsmål, eller opleve andre problemer, kan du kontakte os på solbib@solrod.dk. Vi bestræber os på at svare indenfor to dage, men du kan opleve længere svartid i uge 30.

Vær opmærksom på, at biblioteket ikke laver overraskelsesposer i uge 30. De kan dog stadig bestilles og afhentes i ugerne før og efter. 

Vi vil stå klar til at betjene dig i biblioteket igen mandag 29. juli kl. 10.

God sommer!