68 chokoladeopskrifter på kager, tærter, is, desserter, mousser, cookies, macarons, flødeboller m.m. Om chokoladens historie, et indblik i dens tilblivelse og en guide til chokoladesmagning
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Anne au Chocolat pseudonym for Anne Moltke Hansen
ISBN
9788740011340
Udgave
1. udgave, 3. oplag (2015)
Omfang
172 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Inspiration til spiselige indendørs sysler
Brød, kager og søde sager - lidt til hyggetid, når det bliver koldt og tidligt mørkt udenfor.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Uden tvivl en virkelig lækker bog om chokolade, der vil låne sig selv ud. Indeholdende opskrifter, der både er enkle men også avancerede og som kommer hele vejen rundt i kage-, dessert-, mousse- samt småkageafdelingen. Lektøren her vil i hvert straks gå i gang med at bage