Vores Natur: Landsdækkende fotokonkurrence

06.05.20
Frem til den 13. september kan alle danskere være med i en stor fotokonkurrence, der skal inspirere til flere naturoplevelser. Fotokonkurrencen er en del af bibliotekernes temasamarbejde 2020, 'Vores natur'.

I 2020 har vi fokus på naturen sammen med en lang række andre folkebiblioteker, DR, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og andre kulturaktører. Som en del af temasamarbejdet er der nu åbnet for en landsdækkende fotokonkurrence. Læs mere om temasamarbejde 'Vores Natur' her.

Og det kunne ikke være ret meget lettere; Begiv dig ud i naturen, tag et billede med din telefon eller dit kamera og upload billedet på www.voresnatur.dk/foto. På hjemmesiden finder du også inspiration til måder at tage ud i naturen på. Du finder for eksempel picnicegnede opskrifter af Louisa Lorang, en guide til at finde og identificere dyrespor, og en guide til hvordan man går på jagt i naturens spisekammer.
Find inspiration til udflugter i naturen på Vores Naturs hjemmeside.

Du bestemmer helt selv, om du vil tage billeder af bøgelunde eller strandkant, landskaber eller mennesker i naturen, i skumringen eller daggryet - det vigtigste er, at dit billede vækker en lyst til at tage ud i Danmarks natur og inspirerer til flere naturoplevelser. Find inspiration til motiver, teknikker og andet i vores oversigt over digitale fotomagasiner.

Konkurrencen varer frem til den 13. september. Herefter udpeges 27 vinderbilleder, der vil indgå i udendørsudstillinger rundt om i Danmark i efteråret.

Begiver du dig ud i naturen, er det vigtigt, at du følger myndighedernes anvisninger til at beskytte dig og andre mod Covid-19. Læs mere på coronasmitte.dk